RE/MAX România, multiplu premiată în cadrul Galei Imobiliare.ro Awards 2023

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

București, 29 mai 2023

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, a fost multiplu premiată în cadrul celei de-a VIII-a gale Imobiliare.ro Awards, cea mai importantă competiție de recunoaștere a performanțelor în real-estate. Gala de anul acesta a însumat peste 160 de nominalizări pentru trei categorii: "Agenții imobiliare", "Dezvoltatori imobiliari" și "Oameni în imobiliare", cu un total de 40 de premii. RE/MAX a obținut 5 dintre aceste distincții.

Compania a fost desemnată câștigătoare pentru activitatea desfășurată în 2022, primind premiul pentru "Franciza imobiliară a anului" și "Programul educațional al anului". Premiul pentru ”Franciza imobiliară a anului” vine în urma rezultatelor înregistrate de companie în 2022, respectiv creșterea rețelei la un număr de peste 70 de birouri și peste 800 de membri la nivel național. În ceea ce privește premiul pentru educație, RE/MAX România a pregătit în 2022 peste 900 de persoane prin programele Academiei RE/MAX. Totodată, franciza RE/MAX Prime Capital fost premiată pentru "Agenția imobiliară locală a anului în Oradea" și "Agenția imobiliară nouă a anului în România".

În cadrul aceleiași gale, Răzvan Cuc, Președinte al RE/MAX România, a fost distins cu premiul pentru "Contribuție continuă în imobiliare". Juriul, compus din specialiști, a notat aportul semnificativ pe care nominalizații l-au adus în domeniul real-estate. 

“Sunt onorat pentru această recunoaștere, ce reprezintă o confirmare a efortului și dedicării pe care le-am depus în industria real-estate. Domeniul imobiliar este o sursă constantă de provocări și oportunități, iar RE/MAX România se mândrește să fie în fruntea industriei de consultanță imobiliară în țara noastră. Premiile obținute sunt o recunoaștere a efortului pe care întreaga echipă l-a depus pentru a oferi servicii de înaltă calitate clienților noștri. Vom continua să inovăm și să dezvoltăm programe educaționale ce oferă agenților noștri cunoștințele necesare pentru a excela în atribuțiile profesionale. Mai mult, începând cu 1 iulie 2023 vom trece 100% la reprezentare exculusivă a vânzătorului, astfel încât să încurajăm colaborarea la nivelul întregii industrii” a declarat Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România.

img-middle


După deschiderea biroului în 2022, agenția RE/MAX Prime Capital s-a remarcat prin eforturile sale de dezvoltare și a devenit una dintre cele mai implicate agenții din rețea. Franciza s-a remarcat în cadrul Galei Imobiliare.ro Awards prin colaborarea eficientă în echipă, implementarea de strategii eficace în domeniul managementului, marketingului și vânzărilor, precum și prin construirea de relații solide și încrezătoare cu clienții.

“La RE/MAX Prime Capital am pus mereu accentul pe relațiile pe care le avem cu partenerii noștri și suntem în permanență dedicați în a oferi servicii imobiliare de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor și obiectivelor fiecărui client în parte. Sunt extrem de mândru de performanțele obținute de echipă, iar premiile obținute confirmă faptul că abordarea și angajamentul nostru de a obține rezultate excelente au fost recunoscute și apreciate în industria imobiliară. Totodată, vrem să mulțumim echipei RE/MAX România pentru tot suportul oferit în dezvoltarea noastră” au declarat Ionuț Rugan și Mihai Pop, Broker/ Owneri RE/MAX Prime Capital.

Gala Imobiliare.ro Awards este un eveniment ajuns la cea de-a VIII-a ediție, ce își propune să premieze excelența în domeniul imobiliar. An de an, gala a fost adaptată în funcție de specificul pieței și a evoluat atât în calitatea și numărul nominalizaților, cât și a spectacolului din sală. Anul acesta, evenimentul a avut loc pe 24 mai la Radisson Blu, în București.

img-middle-2


Despre RE/MAX

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de  agenți imobiliari, având, în prezent, peste 70 de francize și peste 800 de membri. RE/MAX este recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. 

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 140.000 de agenți afiliați, în 8.300 de birouri, aflate în peste 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de țări, cu peste 2400 birouri și 30.000 de agenți, continuând să se extindă. Pentru mai multe detalii accesați www.remax.ro

Află ultimele noutăți de la RE/MAX