RE/MAX Romania prezenta la Smart Money Summit

Timp de citire: 2 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

SMART-MONEY-Summit-banner-4

Axandu-se pe un concept unic și organizat plecând de la tema “Prepare for the future!”, evenimentul va reuni manageri, antreprenori și profesioniști cu o vastă experiență din cadrul unor instituții și companii de top din România, aparținând unor domenii precum cel antreprenorial, investițional, imobiliar al consultantei de business si al tehnologiei. Participanții vor asista la mai multe prezentari legate de cele mai de actualitate și relevante teme cu care se confruntă stakeholderii din domeniul economico-financiar.

Evenimentul este un bun prilej pentru participanții din diverse medii de a împărtăși noutăți și cunoștințe utile, care să contribuie la dezvoltarea ecosistemului economic și al gradului de inovație din București și România.

RE/MAX Romania va fi reprezentata de Valentin Cismaru, Director de dezvoltare RE/MAX România care va aduce în atenție un nou model de consultanță imobiliară – listarea exclusivă. Acesta va prezenta avantajele acestui model precum și modalități de a-l implementa în alte business-uri.

Pentru inregistrare: http://www.smartmoneysummit.ro/inregistrare/

Membrii RE/MAX beneficiaza de o reducere de 20% folosind codul de reducere REMAX20

Află ultimele noutăți de la RE/MAX