RE/MAX se extinde cu încă trei unități pe plan local, în Cluj, Timișoara și Brașov

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

București, 2 martie 2020

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, se extinde cu încă trei francize. Unitățile nou deschise își au sediul în trei dintre cele mai efervescente orașe pentru rețeaua locală RE/MAX: Cluj (RE/MAX Connect), Timișoara (RE/MAX Premium) și Brașov (RE/MAX Orizont).

 

RE/MAX Connect este al șaselea birou al rețelei în Cluj, a doua cea mai mare piață pentru RE/MAX România ca număr de unități. Brokeri/Owneri RE/MAX Connect sunt doi foști Sales Associates RE/MAX Grup de Lux – Nelida Georj și Sorin Todoruț – care, după o îndelungată experiență în domeniu, au decis să-și continue planurile profesionale în cadrul propriului birou.

„Noi suntem parte a echipei care a stat la construcția acestui brand pe piața locală, deci cunoaștem îndeaproape sistemul RE/MAX și beneficiile sale, cum ar fi programele de training oferite atât agenților și noilor francizați. Știm că RE/MAX este un brand puternic, aflat în plină expansiune pe piața din România, drept pentru care am luat decizia de a continua în rețea ca Brokeri/Owneri”, a declarat Nelida Georj, B/O RE/MAX Connect.

Printre obiectivele biroului din acest an se numără formarea unei echipe stabile și crearea unui nou tip de colaborare cu dezvoltatorii imobiliari. Conform celor doi antreprenori, experiența acumulată în parcursul lor profesional - Nelida Georj - 11 ani în departamentul rezidențial, iar Sorin Todoruț - 6 ani pe segmentul terenuri - îi vor ajuta să ofere tot suportul necesar agenților care vor face parte din biroul RE/MAX Connect.

 

RE/MAX Premium, a treia unitate din Timișoara aflată în portofoliul RE/MAX, a fost deschisă de frații Ion și Andrei Șerbulescu, care sunt la bază ingineri agronomi. Deși au puțină experiență în industria realestate, aceștia mizează pe dezvoltarea business-ului în imobiliare cu ajutorul sistemului RE/MAX, iar biroul are deja o echipă de 10 agenți.

„Motivul care a stat la baza deschiderii biroului a fost lipsa de organizare pe care am observat-o la celelalte agenții concurente cu RE/MAX, precum și încrederea că putem schimba imaginea agentului imobiliar pe plan local, cu ajutorul instrumentelor ce ne sunt puse la dispoziție de rețea”, au declarat cei doi B/O RE/MAX Premium.

Principalele obiective ale Broker/Ownerilor RE/MAX Premium în următoarea perioadă constă în formarea mai multor echipe de agenți profesioniști și crearea unui sistem de lucru cât mai eficient. RE/MAX Orizont, al treilea birou al rețelei din Brașov, a fost deschis de antreprenoarea Daniela Ștefan, specializată în industria hotelieră și turism.

„Când am decis să investesc în imobiliare RE/MAX a fost unica alegere, fiind lider în piața de real estate și un brand internațional de renume. Totodată, am fost convinsă și de sistemul rețelei, care mi-a oferit tot ce am avut nevoie pentru a pătrunde într-o industrie pe care nu o cunoșteam ”, a declarat Daniela Ștefan, Broker/Owner RE/MAX Orizont.

 

RE/MAX Orizont s-a alăturat rețelei RE/MAX la sfârșitul anului trecut și își propune, pe lângă construirea unei echipe solide, oferirea de servicii personalizate, conforme cu cerințele actuale ale pieței din Brașov.

Despre RE/MAX

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și peste 450 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați, în 8.000 de birouri, aflate în cca. 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 38 de țări, cu peste 2.000 birouri și 25.000 de agenți, continuând să se extindă. 

 

New call-to-action

Află ultimele noutăți de la RE/MAX