Testimoniale de la Conventia nationala RE/MAX Romania

Timp de citire: 5 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

IMG_0290

"Next Level in Real Estate 2" și a doua ediție a Convenției Naționale RE/MAX România 2015,  au fost niște evenimente ce au avut un succes răsunător.

Am avut invitați speakeri internaționali ca: Gil Li-ran – Head of marketing RE/MAX Israel, Jörg Thalmann – Re/Max Germania, Christos Samoladas –RE/MAX Grecia și speakeri din țară, Lorand Soares Szasz, care au adus un plus de valoare evenimentului.

Vezi aici cum a fost Convenția Națională RE/MAX România 2015 și aici Next Level in Real Estate 2.

Vezi fotografiile de la Cocktail, ziua 1, ziua 2 si Fun Night de la Convenția Națională RE/MAX România 2015.

"Ce m-a surprins la RE/MAX este faptul că ei au în spate un sistem foarte bine pus la punct de educație a agenților. Și am fost surprins, știind că ei vor să deschidă aceste evenimente la orice agent, practic la concurență. Consider că un astfel de eveniment este bun pentru învățare și networking" - Lorand Soares Szasz, Business coach

https://www.youtube.com/watch?v=1DGj7NPF6zk

"Piața imobiliară are nevoie de astfel de evenimente. Mă bucur că RE/MAX promovează educația și sper să fie un exemplu și pentru celelalte companii din domeniu" – Mihai Dumitrescu, Real Estate Manager – Crosspoint

"Accentul pus pe educarea pieței, nu neapărat a agenților RE/MAX, îl văd ca un altruism care o să ne ajute pe toți în viitor. Toate aceste aspect m-au făcut să mă hotărăsc să cumpăr o franciză RE/MAX" - Raul Țărnaru, XUX Invesement S.R.L.

"Convenția RE/MAX este plină de energie, este fantastică. Este o mare inspirație pentru toți agenții imobiliari […] Este fantastic să faci parte dintr-o comunitate ca și RE/MAX" – Andreea Parti, RE/MAX Gold

"Am avut plăcuta surpriză să văd multă energie pozitivă și umor[…] Potențialul de creștere este foarte mare. Tocmai de aceea cred că voi intra și eu în familia RE/MAX" – Gabriel Pleșca, S.C. Ice Landia S.R.L.

"Suntem foarte entuziasmați de tot ce am aflat. Suntem motivați să venim anul viitor într-o echipă dublă față de anul acesta. Avem gânduri mari." – Mădălina Vasile, Broker/Owner RE/MAX Properties.

Află ultimele noutăți de la RE/MAX