Testimoniale Next Level 2 in real estate!

28 noiembrie 2014

Evenimente RE/MAX, imobiliare, real estate, RE/MAX

Next Level 2 in real estate a fost un adevarat succes. Ne bucuram ca participantii au plecat plini de invataturi noi, plini de incredere si cu dorinta de a aplica ce au invatat.

Iata in cateva imagini si cuvinte ce s-a intamplat :

Next Level in Cluj Napoca

https://www.youtube.com/watch?v=qVe9tZbM1-A&list=UUVx3u436FUa6RVPZoQBth_A

Next Level 2 in Bucuresti

https://www.youtube.com/watch?v=wpzKyj40fLY

Si alte testimoniale:)

A fost o zi plina de energie care mi-a reconfirmat ca ceea ce fac fac bine si inca mai poate fi imbunatatit sistemul de lucru. Gil a reusit sa ne transmita cel mai important mesaj la care ar trebui sa reflecte toata piata imobiliara: obiceiurile le creeam noi nu mentalitatea clientilor nostri sau a poporului roman.

Claudiu Hategan - Klauss & Partners Solutii Imobiliare

Claudiu Hategan

 

 

 

 

 

 

Sunt mare “fan” al training-urilor si dezvoltarii personale, am participat la o multime de evinemente insa acesta cu Gil Li-ran a fostul unul de Top, m-a marcat nu numai emotional dar si m-a inarmat cu instrumente de tip “shot gun-uri” extrem de practice care mi-au adus  rezultateinca din prima zi.

Dumitru Sirbu - REBS

Dumitru Sirbu

 

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.