Kati Roșca
#Franciza imobiliară
Kati Roșca / 01 septembrie 2021

Ghid RE/MAX: Imobiliarele - O investiție profitabilă pentru viitor

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Atunci când ești în căutarea oportunităților de afaceri profitabile pentru viitor, ideile par a se îndrepta către o direcție precisă, și anume, investiții în piața de imobiliare. Pentru a veni în ajutorul tău, am realizat GHIDUL Imobiliarele - O investiție profitabilă de viitor, cu statistici și perspective din domeniu, care te va ajuta să conturezi mai bine avantajele și dezavantajele de a continua cu o astfel de investiție.

SM_WIDE1 (1)

Pe parcursul lecturii, Răzvan Cuc te ghidează în drumul pe care trebuie să îl parcurgi astfel încât și afacerea ta să valorifice adevăratul potențial pe care îl are pe piața imobiliarelor. Din experiența sa ca antreprenor pe această piață, Răzvan Cuc îți împărtășește în 3 video-uri scurte câteva secrete și bune practici pe care se bazează parteneriatele cu franciza RE/MAX, și care i-au propulsat propria afacere.

În plus, îți arătăm cât de simplu poate arăta planul tău de afaceri atunci când decizi să te alături unei francize imobiliare poziționate în fruntea afacerilor din lume din același domeniu.

Descarcă GRATUIT Ghidul RE/MAX și descoperă cum poți avea o afacere profitabilă de succes prin investiții strategice în piața de imobiliare. Vei vedea ce factori influențează această piață și cum poți beneficia de o poziționare cât mai bună pentru a deveni un antreprenor renumit.

Totodată, ghidul îți va folosi și dacă ești dezvoltator, proprietar de agenție, agent de vânzări sau un client al acestuia.

Ghidul aduce în atenție 4 repere importante:

1. Evoluția pieței imobiliare în ultimii ani

Atât în România, cât și în celelalte țări europene, se observă o creștere continuă pe piața imobiliară, cu posibilitatea de a ajunge între 5% și 10% în 2021. Una dintre oportunitățile pe această piață o reprezintă mediul rural, pentru care cumpărătorii și-au arătat un interes deosebit, în special datorită contextului muncii remote. 

La nivel global, una dintre principalele tendințe care deja are succes în multe țări este tehnologia, cu ajutorul căruia utilizatorii au multe avantaje în condițiile unei accelerări a pieței imobiliare.

2. De ce acum este momentul propice să deschizi o agenție imobiliară

Creșterea pieței imobiliare poate avea un impact favorabil pentru evoluția unei agenții nou fondate. Ghidul te va ajuta să descoperi cum ar arăta un plan pe 5 ani pentru viitoarea ta agenție imobiliară, în cazul în care te vei decide că vrei să faci parte din rețeaua RE/MAX.

Ai 9 pași clari pe care trebuie să îi urmezi pentru a avea succesul antreprenorilor care s-au alăturat celei mai de succes francize la nivel național și mondial.

3. Tipuri de investiții în imobiliare - avantaje și dezavantaje

Ca antreprenor, probabil că îți dorești să știi care este cel mai profitabil tip de investiție imobiliară. În ghid vei găsi 4 astfel de investiții principale, începând cu investițiile în proprietăți. Pentru fiecare tip, afli care sunt avantajele și dezavatajele, astfel încât să analizezi mai bine ce opțiune este mai potrivită pentru tine.

4. Siguranța apartenenței la o rețea de afaceri imobiliare

Dacă investițiile imobiliare au devenit un interes din ce în ce mai accentuat pentru tine, în mod cert te-ai gândit până acum la cele mai sigure modalități de a pune pe picioare o astfel de afacere. Atunci când te afli în parteneriat cu o franciză imobiliară de renume, provocările de zi cu zi vor fi depășite cu ușurință, datorită expertizei colegilor de încredere.

Dacă ești în căutarea unui astfel de partener, acest ghid punctează acele avantaje pe care le ai cu cea mai de succes franciză imobiliară la nivel național și mondial.

Investiții imobiliare de succes cu parteneri de încredere

În afaceri există anumite riscuri, însă ele pot fi atenuate cu un plan bine stabilit alături de o echipă de încredere. În domeniul imobiliar, ca și în cazul altor industrii, este important să profiți de oportunitățile pe care ți le oferă anumite circumstanțe deoarece dinamica pieței este una accelerată.

Iată cum piața imobiliară din România a văzut o oscilație în ultimii 3 ani, în 2018 cererea de achiziții și creșterea prețurilor proprietăților fiind 2 factori de decizie, urmând ca în 2019 creșterea prețurilor proprietăților să fie în top, urmată de scăderea numărului de proprietăți disponibile la vânzare și accesul dificil la surse de finanțare.

În 2020, factorul principal de decizie l-a reprezentat contextul pandemiei care a intensificat interesul pentru segmentul de case și terenuri.

Descoperă cum poți valorifica investiția ta pe termen lung și ce aspecte trebuie să iei în considerare, la fiecare pas al planului tău de afaceri.

Descarcă Ghidul Imobiliarele - O investiție profitabilă de viitor și ai acces la resurse utile și testimoniale ale antreprenorilor care au ales RE/MAX ca partener pentru investiții imobiliare de succes.

 

DESCARCĂ GHIDUL ACUM!

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX