Peste 300 persoane prezente la Convenția Națională RE/MAX România, 2019

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

conventie-remaxUnul dintre cele mai relevante evenimente de profil din țară, Convenția Națională RE/MAX, face parte din inițiativele companiei de educare a pieței de profil, participanții fiind, pe lângă agenții și broker/ownerii RE/MAX, persoane pasionate, dornice să-și aprofundeze cunoștințele despre piața imobiliară și a consultanței imobiliare. La ediția actuală, cei peste 300 participanți au avut posibilitatea de a învăța noi metode de livrare a unor servicii de calitate, cum să-și dezvolte o afacere prosperă în domeniul imobiliar, precum și cele mai noi tendințe internaționale ale industriei.

 

 

Ne bucurăm să vedem că eforturile noastre de educare a pieței în care activăm au rezultate. Numărul din ce în ce mai mare de participanți la Convenție, de la an la an, ne demonstrează că astfel de inițiative sunt de interes și apreciate de cei care activează în acest segment de piață și nu numai. Ca în fiecare ediție, și anul acesta am ascultat discursurile unor colegi de seamă din marea familie internațională RE/MAX, care au oferit sfaturi și recomandări specializate, deosebit de utile în dezvoltarea profesională a agenților și antreprenorilor din imobiliare”, a adăugat Răzvan Cuc


Printre speakerii care au împărtășit din experiența lor, în cele două zile ale evenimentului, se numără Bariș Kilicarslan - Head of training RE/MAX Turcia, cu o experiență de peste 12 ani în formarea profesioniștilor din domeniul imobiliar de pe 4 continente. Kilicarslan a oferit peste 1900 de zile de seminarii și training-uri pentru mai mult de 180 de companii din întreaga lume, printre clienții săi regăsindu-se Hilton, HP, Vodafone, Organizația Națiunilor Unite FAO, Ferrero, Bosch, 3M, Hyundai, RCCL, H & M, Securitas etc. În cadrul Convenției RE/MAX, acesta a vorbit despre eficientizarea rezultatelor în relația cu persoanele interesate de achiziții, care e costul vânzării unei proprietăți, valoarea vânzării și cum să devii un lider în domeniu.

Paul Vincenti, trainer RE/MAX Malta, unul dintre cei mai apreciați instructori din domeniu, a împărtășit o mică parte din experiența și învățăturile sale, acumulate în peste 15 ani de activitate ca trainer și antreprenor. De asemenea, Elhorry Zunino, ambasador RE/MAX și agentul numărul 1 în RE/MAX Luxemburg, a vorbit despre cum să ai succes și să devii un profesionist în imobiliare, iar Hailey Still, Business Development Coordinator/Trainer în cadrul RE/MAX Europe a discutat despre schimbarea modului de vânzări în Real Estate, oferind, totodată, recomandări avizate agenților prezenți.

Un alt speaker de seamă a fost Nuno Ricardo - Broker/Owner-ul numărul 1 în Europa,  cu cea mai mare rețea de agenți, de peste 700 de membri,  cu 29 birouri în 3 țări - Portugalia, Italia și Spania. Nuno a vorbit despre modelul de business RE/MAX și cum a ajuns să fie lider pe Europa în 10 ani. Totodată, în cadrul evenimentului, a povestit despre experiența sa și cel mai popular român în RE/MAX la nivel de Europa -  Jorg Thalmann - Broker/Owner nr.1 în Germania, proprietar al unei rețele de cinci birouri în această țară.

De asemenea, Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România de 5 ani, a împărtășit participanților parcursul său în imobiliare, vorbind despre cum a reușit să construiască cea mai mare rețea de agenții imobiliare pe plan local și să transforme RE/MAX în cel mai mare brand imobiliar din România.

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX