RE/MAX Romania, din nou pe podium cu 3 premii importante

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

În urma evenimentului de premiere din cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare, RE/MAX România a urcat din nou pe podium, unul virtual de această dată, unde a câștigat trei premii de mare importanță:

  • RE/MAX România – Extinderea anului 2019
  • RE/MAX România – Franciza imobiliară a anului 2019
  • RE/MAX Central - Echipa de vânzări Superhero Agenții 2019

premii franciza imobiliara a anului 2019 - remax romania

Ce reprezintă aceste 3 premii pentru franciza imobiliară RE/MAX România

Răzvan Cuc, președintele RE/MAX România ne-a spus în câteva cuvinte ce anume reprezintă aceste premii pentru el și echipa RE/MAX România.

”Apreciem recunoașterea CPI pentru eforturile de extindere a rețelei RE/MAX România în 2019. Am avut un an bun în 2019, cu un număr de 24 de francize imobiliare noi semnate, și asta se datorează unei munci în echipă în cadrul master-francizei RE/MAX România.

Ca parte a rețelei globale RE/MAX, cu prezență în 110 țări, focusul nostru este în a dezvolta cel mai valoros pachet de franciză imobiliară la nivel național:

  • cel mai puternic brand de imobiliare - cu cea mai mare recognoscibilitate în fața clienților și cel mai inspirațional pentru membrii rețelei.
  • cea mai mare rețea de agenți - care să genereze cele mai bune oportunități de colaborare, dar și cele mai valoroase experiențe "bestpractice".
  • cel mai puternic pachet de suport pentru membrii RE/MAX - în educație profesională pe de-o parte, apoi în instrumente de lucru specifice și servicii de suport în operare.


Click me


Credem că avem de departe cel mai bun pachet Brand/Rețea/Suport în piața imobiliară din România, iar asta este elementul cheie în dezvoltarea RE/MAX într-un ritm fără precedent la nivel național.

De asemenea, a fost foarte important să fim conectați la rețeaua globală, care oferă pentru noi soluții de management performant în dezvoltarea rețelei la nivel local.

Consider că pentru obținerea celor mai bune rezultate este necesară focusarea pe cele trei elemente cheie în dezvoltarea RE/MAX la nivel global: BRAND, REȚEA și SUPORT.

Printre acțiunile deja realizate se numără deschiderea unui nou teritoriu, RE/MAX Moldova, ca extindere a master-francizei din România în Republica Moldova, iar ca viitoare planuri pentru cea de-a doua jumătate a anului 2020 vom continua dezvoltarea în România în paralel cu noul teritoriu – implementând totodată noi programe educaționale pentru agenți și manageri, cât și noi instrumente de tehnologie de promovare și gestiune - specifice pentru agenții imobiliari.

Vom fi mai prezenți în online și va trebui să ne adaptăm strategia de dezvoltare incluzând zona video, de tururi virtuale, și multe alte elemente de online marketing. Ne bucurăm să avem printre aceste premii și unul care să valorifice cea mai bună echipă de vânzări Superhero Agenții 2019 prin intermediul biroului RE/MAX Central.

Ne dorim să creștem în continuare și să satisfacem nevoile clienților cum știm noi mai bine!”

Citește și: RE/MAX România a obținut șase premii în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare, ediția 2019

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX