7 motive să deschizi un birou francizat RE/MAX

Timp de citire: 14 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

3ppuk-remaxUnul dintre cei mai importanți factori care determină succesul în imobiliare este modelul de business ales. Dezamăgit de rezultatele obținute și dorind să găsească o rețetă a succesului, Dave Liniger, fondatorul RE/MAX, a reușit să creeze un model de business de succes, care este adoptat de antreprenori din lumea întreagă.

Sistemul de franciză RE/MAX continuă să fie cel mai performant sistem de franciză imobiliară din lume și nimeni nu vinde mai multe proprietăți decât RE/MAX.


Descoperă cele 7 motive principale pentru a-ți deschide un birou francizat RE/MAX și află ce spun proprietarii de birouri RE/MAX din România despre motivația care a stat în spatele deciziei lor de a se alătura acestui sistem.

BRANDUL RE/MAX

Brandul biroului tău înseamnă mai mult decât numele ales, logo-ul sau sloganul. În imobiliare, brandul sub care lucrezi influențează încrederea pe care clienții potențiali ți-o acordă înainte de a începe să lucreze cu tine.

RE/MAX, brandul nr. 1 mondial în termeni de tranzacții imobiliare, te ajută să câștigi această încredere datorită apartenenței tale la brand, iar odată afiliat brandului te bucuri de vizibilitate, o reputație pe măsură și expunere. Toate acestea sunt avantaje absolut imbatabile care, dincolo de oportunitățile de business, îți oferă o energie unică.

badescu
Octavian Bădescu - Broker/Owner RE/MAX Freedom Group, București

M-a atras abordarea antreprenorială a RE/MAX și faptul că poți crea un sub-brand distinct, cu diferențiatori proprii, în cadrul brand-ului nr 1 în lume. Am dorit să salvez timp învățând mai rapid. Prin urmare am căutat să maximizez șansele de a avea succes alături de RE/MAX.

 

SISTEMUL DE MARKETING

În cadrul RE/MAX România se pune foarte mare accent pe acțiunile de promovare și expunere a brandului. Echipa locală de specialiști în marketing creează un set de instrumente de promovare unitară, de impact și eficientă atât pentru birouri, cât și pentru fiecare agent în parte.

În RE/MAX, înveți tot ceea ce trebuie să știi pentru a ajunge un specialist performant și pentru a-ți face un branding personal pe măsura capacităților tale. Realizezi acest lucru cu suportul celor mai buni din țară și din Europa.

 

 mihaiAndrei Marinescu - Broker/Owner RE/MAX Magnum, București

”Totul a pornit de la o carte pe care o citisem la 23 de ani: “Cadranul Banilor”, de Robert Kiyosaki. Sfatul lui era să-ți creezi un sistem prin care să ajungi la “Libertatea Financiară”, iar pentru a înțelege cum funcționează sistemele recomanda să încerci o franciză. Astfel am căutat francize și am găsit RE/MAX - o franciză în poate cel mai interesant domeniu, cel imobiliar, și am zis ”da!” provocării.”

SISTEMUL DE VÂNZARE RE/MAX

Unul dintre secretele care stau la baza succesului birourilor RE/MAX este sistemul de lucru în exclusivitate, un mod de lucru care aduce rezultate pentru fiecare agent și care permite agenților să colaboreze pentru a crește șansele de a încheia cu succes o tranzacție.

Sistemul de reprezentare exclusivă înseamnă promovarea transparentă a listărilor, colaborare între agenți, valoare adăugată oferită clientului și siguranța încasării comisionului. Este un mod de lucru în care agentu reprezintă o singură parte și este sistemul de vânzare perfect funcțional la nivel mondial, care atrage din ce în ce mai mulți agenți și clienți datorită avantajelor multiple de care se bucură ambele părți.

madalinaMădălina Vasile - Broker/Owner RE/MAX Properties, București

”Încă din primul moment m-a captivat conceptul win-win, ce stă în spatele afacerii desfășurate sub umbrela RE/MAX. Educație continuă, suport, mediu profesional bun pentru agent, servicii livrate în mod profesionist către beneficiarul final - încă din prima clipă am știut că un asemenea concept de business nu are cum să dea greș, indiferent de piața pe care vrei să le aplici.”

SISTEMUL EDUCAȚIONAL RE/MAX

Scopul RE/MAX este de a îmbunătății imaginea agentului în România  și de a contribui la educarea fiecăruia printr-un program complex de training. Numele sistemului de educație este Academia RE/MAX și include mai multe ore training și sisteme de lucru create pentru a asigura instruirea profesionistă și pe termen lung a agenților și proprietarilor de birouri. 

În cadrul acestui sistem, ai parte de educație completă pentru tine și pentru echipa ta, dar există și acțiuni de educare a pieței per ansamblu, ceea ce va contribui la îmbunătățirea relațiilor dintre agent, vânzător și cumpărător pe termen lung.

tarnaru
Raul Țărnaru - Broker/Owner RE/MAX Xux, Sibiu

”M-a motivat lipsa de profesionalism pe care am întâlnit-o în piață. Am întâlnit conceptul RE/MAX la un seminar de dezvoltare personală, a contat foarte mult faptul că au un sistem bun de educație.”

 

TEHNOLOGIILE PERFORMANTE

Când te alături sistemului de franciză RE/MAX, beneficiezi de cele mai performante sisteme IT dezvoltate special pentru nevoile din pieței imobiliare. Beneficiezi de cel mai performant CRM imobiliar din România, completat de un portal imobiliar pe măsură care te ajută să gestionezi mult mai simplu contactele, proprietățile, activitățile zilnice, email-ul, cererile și rapoartele.

valsani
Radu Vâlsan - Broker/Owner RE/MAX Central, Brașov

”Am fost agent imobiliar înainte de a lucra cu RE/MAX, iar de când franciza a intrat pe piață, am lucrat doar cu RE/MAX. Pentru mine a fost o oportunitate la momentul respectiv, am primit o propunere de nerefuzat și decizia de a mă alătura RE/MAX a fost luată spontan.”

 

NETWORKING

Datorită rețelei extinse și a programului educațional bogat în evenimente cu traineri din țară și internaționali, ai numeroase ocazii de networking, deci oportunități pentru business-ul tău de nerefuzat.

În RE/MAX suntem ca o mare familie, ne ajutăm reciproc, muncim și ne bucurăm împreună de reușitele noastre. După eforturi susținute, știm să luam o pauză bine-meritată și să celebrăm succesul. De aceea, echipele RE/MAX funcționează atât de bine și sunt extrem de motivate în atingerea scopului propus.

florin
Florin Bica - Broker/Owner RE/MAX Family, Oradea

”Motivele pentru care am decis să deschid un birou francizat RE/MAX au fost multiple, însă două au fost principale și determinante. În primul rând, cunoșteam foarte bine ascensiunea și acoperirea pe care a avut-o RE/MAX în SUA și apoi la nivel global. În al doilea rând, au fost extrem de importante pilonul educațional și baza de date, pe care se construiește întreg sistemul.”



 

90 75-1 71 70

 


REȚEAUA RE/MAX 

Odată ce te-ai alăturat RE/MAX, te conectezi cu o rețea globală cu peste 120.000 de agenți, ceea ce îți aduce oportunități de a colabora, de a fi recomandat, de a fi promovat de alți colegi și oportunități de dezvoltare personală alături de colegi din peste 100 de țări.

Colaborarea este unul dintre elementele care asigură succesul în imobiliare, iar cu o rețea atât de extinsă, potențialul de dezvoltare este imens. Prin afilierea la acestă rețea, ai acces la informații valoroase care te vor ajuta în procesul de tranzacționare.

Așadar, în ce direcție ești mai motivat să pornești: deschizi o agenție independentă sau te alături sistemului de franciză RE/MAX? Modelul de business urmat este extrem de important pentru succesul tău în imobiliare, iar sistemul de franciză RE/MAX îți asigură un debut cu dreptul și un mod de lucru testat, care îți cresc considerabil șansele de reușită.

New call-to-action

Află ultimele noutăți de la RE/MAX