Academia RE/MAX - premiată pentru investiția în educație în 2018

Timp de citire: 9 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook
9Academia RE/MAX România a fost desemnată ”Academia educațională a anului 2018” în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019, care a avut loc la sfârșitul lunii martie.

Premiul vine să ne confirme importanța programelor educaționale pe care le organizăm pentru tine. Am vorbit cu Iulian Berghian, Head of Training RE/MAX România, despre rolul esențial în oferirea unei baze educaționale pentru succesul în domeniul imobiliar.



 

Care este nevoia pentru educație în imobiliare în România?

Iulian Berghian:

Încă din anul 2013, când am scris primul slide pentru cursurile Academiei RE/MAX, am remarcat o nevoie puternică de educație în acest domeniu, care este în continuare un domeniu nereglementat din punct de vedere educațional.

Dedicarea noastră continuă în a livra curs uri pentru agenții imobiliari și proprietarii de agenții imobiliare vine din credința că pentru a putea profesa această meserie este nevoie de parcurgerea unui program educațional complex, care include teme precum: vânzări, management, comunicare, financiar, time management, juridic.

Viziunea noastră este de a crea cel mai complex program educațional din România pe segmentul imobiliar și în acest sens dezvoltăm continuu programe educaționale și livrăm continuu cursuri atât cu traineri naționali, cât și cu traineri de reputație mondială pe acest segment.

Care a fost contribuția Academiei RE/MAX în educație în 2018?

Iulian Berghian:

Evenimentele pe care Academia RE/MAX România le-a organizat la nivel național au atras sute de participanți din toată țara:

  • 8 strategii de creștere a afecerilor în imobiliare, livrat în: București, Brașov, Timișoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Constanța, Iași, Cluj Napoca și Sibiu. (peste 500 participanți)

  • Fire Up! - curs vânzări (2 zile), special creat pentru a ajuta agenții imobiliari din România să înțeleagă modul de lucru în reprezentare exclusivă, a fost livrat în: București, Cluj Napoca, Iași, Brașov, Timișoara. (peste 200 participanți)

  • Power Start - curs vânzări pentru agenții RE/MAX (4 zile). Curs livrat în 17 orașe din România cu o frecvența de 1 la 2 săptămâni. (peste 300 participanți)

  • Curs Juridic pentru agenții RE/MAX (1 zi), livrat în 8 orașe din România, cu o frecvență de 1 la 2 luni. (peste 400 participanți)

  • Teams in Real Estate cu Gil Li-Ran (trainer din Israel) - 120 participanți în București

  • Braveology cu Baris Kilicarslan (trainer din Turcia) - 150 participanți în Cluj Napoca

  • Next level in Real Estate cu Paul Vincenti (trainer din Malta) - 400 participanți în Cluj Napoca, București și Chișinău.

Un total de peste 2.000 de participanți din interiorul rețelei și din industrie au participat la evenimentele organizate de Academia RE/MAX.

Cum s-a reflectat această contribuție în rezultatele obținute?

Iulian Berghian:
Astăzi, RE/MAX România are cel mai mare portofoliu de proprietăți în reprezentare exclusivă, este recunoscut ca fiind cel mai puternic brand în imobiliare la nivel național, are cea mai mare rețea de agenți, dar și cea mai importantă creștere din România în 2018. Considerăm că toate acestea n-ar fi fost posibile fără efortul susținut al Academiei de a livra continuu educație pentru membrii săi.

Care sunt top 3 piloni pe care se axează Academia RE/MAX România în ceea ce privește educația în imobiliare?

Iulian Berghian:
Cursurile noastre sunt construite în jurul a 3 concepte fundamentale care au ajutat RE/MAX să ajungă lider mondial și au pus bazele succesului RE/MAX și în România:

Credem cu tărie că în acest domeniu este vorba mult mai mult despre oameni decât despre proprietăți și de aceea considerăm că fiecare client care apelează la serviciile unui agent imobiliar merită să primească servicii excepționale.

Singurul mod de lucru în care poți livra servicii excepționale clientului tău este reprezentarea exclusivă, iar colaborarea vine ca parte a dorinței agentului imobiliar de a oferi proprietarului pe care-l reprezintă acces la toți potențialii cumpărători din piață, sau cumpărătorului pe care îl reprezintă acces la toate proprietățile listate din piață.

Academia RE/MAX continuă și anul acesta seria evenimentelor dedicate agenților imobiliari și proprietarilor de agenții imobiliare, dar și celor care vor să-și facă debutul în domeniu. Te invităm să te alături celui mai puternic program educațilonal dedicat imobiliarelor din România, în care vei găsi mereu noi cursuri care să te ajute să crești valoarea serviciilor oferite.

 Click me
 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX