Investitii imobiliare profitabile: cum atingi succesul intr-o franciza imobiliara

Timp de citire: 8 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Dacă anul 2020 nu a debutat tocmai așa cum te așteptai, poate că este timpul să întorci soarta în favoarea ta și să îți schimbi viața în bine. Se știe că în spatele afacerilor de succes se află acei oameni îndrăzneți și întreprinzători, care au flerul de a acționa atunci când restul lumii stă pe gânduri. Îți dorești să ai succes în imobiliare și să îți construiești o afacere de invidiat?

Află în continuare cum îți alegi partenerii potriviți și care sunt pașii pe care îi poți urma pentru a-ți asigura un traseu ascendent în afaceri și mai ales cum să investești într-o franciză imobiliară profitabilă.

investitii imobiliare profitabile - franciza imobiliara RE/MAX

1. Analizează piața imobiliară și opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru o investiție imobiliară profitabilă

Deciziile bune se iau întotdeauna după o analiză atentă a tuturor variantelor. Pentru o investiție imobiliară profitabilă, evită să pornești la drum fără să cântărești bine pașii următori și încearcă să răspunzi unor întrebări ce te vor ajuta cu siguranță să obții rezultatele dorite:

  • Ce obiectiv ai și în cât timp crezi că îl vei atinge?
  • Ce resurse ai la dispoziție?
  • Cât de bine cunoști tendințele din piața imobiliară și cât de mult ești dispus să înveți și să te adaptezi?
  • Ce caracteristici ar trebui să aibă un partener de afaceri pe care să te poți baza?

După ce îți răspunzi la aceste întrebări, este timpul să treci la cel de-al doilea pas: selectarea rețelei imobiliare căreia merită să i te alături.

2. Alege să te alături unei francize imobiliare de succes în piață

Traversăm cu toții o perioadă mai puțin obișnuită, așa că este bine să avem lângă noi oamenii potriviți, care să ne transmită încredere și să ne sprijine. Când este vorba de investiții imobiliare profitabile, fie că ești la început de drum, fie că ai deja experiență, cea mai sigură mișcare pe care o poți face este să te alături unei rețele de francize imobiliare de succes, care să aibă deja tradiție și notorietate pe piață. În acest mod, chiar și când treci prin momente mai puțin ușoare, ai alături un partener care te va sprijini cu cele mai bune soluții și te va ajuta să nu te oprești din drum.

Dacă alegi să faci parte din rețeaua de francize imobiliare RE/MAX, vei avea sprijinul unui lider în imobiliare la nivel mondial, câștigând astfel notorietate, acces la resurse valoroase și șansa de a te dezvolta în mod constant. Strategia RE/MAX este adaptată la specificul țării noastre, așa că vei învăța în scurt timp secretul tranzacțiilor imobiliare de succes.

Citește și: Piața imobiliară în România în 2020 - previziuni postpandemie

3. Încearcă variante noi de a lucra și bazează-te pe sfaturile colegilor tăi

Odată ce faci parte dintr-o rețea imobiliară de succes, precum RE/MAX România, este bine să profiți de resursele care ți se pun la dispoziție și de experiența celorlalți consultanți. Vei avea ocazia să devii un adevărat expert în tot ceea ce ține de lumea imobiliarelor, de la partea de consultanță și comunicare cu clienții, până la legislație și tehnici de promovare.

Chiar dacă ai deja format un stil de lucru, nu-ți fie teamă să te adaptezi la nou. Imobiliarele sunt un domeniu extrem de flexibil, în care lucrurile pot evolua de la o zi la alta, iar tu trebuie să fii capabil să ții pasul cu piața. 

Pentru o investiție imobiliară profitabilă, ia în considerare exemplul situației actuale: prezentările și întâlnirile se mută de multe ori în spațiul online, pentru un plus de siguranță. 

Poate nu ești încă un fan al tehnologiei, însă nu este niciodată prea târziu să înveți ceva nou și să răspunzi așteptărilor clienților tăi.

Citește și: Evoluția pieței imobiliare post stare de urgență - previziunile echipei RE/MAX

4. Pentru o investiție imobiliară profitabilă, nu îți impune limite și încearcă să găsești un avantaj în orice situație

2020 este un an atipic, care ne-a învățat că realitatea în care suntem ancorați se poate schimba radical, luându-ne prin surprindere. Unele afaceri au dat faliment, altele s-au menținut pe piață și chiar au reușit să prospere. Cum au făcut asta? Simplu: au căutat metode de a genera profit în noul context. 

Acest aspect a fost vizibil și în imobiliare, unde zona de închiriere a devenit pentru o perioadă neprofitabilă, în timp ce vânzările de case și terenuri au mers surprinzător de bine. În fața unei crize, poți alege să te descurajezi și să faci un pas înapoi sau poți căuta alternative și avantaje, privind situația din mai multe perspective.

Îți dorești ca 2020 să fie anul în care optimismul tău renaște și îți oferă un nou start în viață? Te așteptăm alături de franciza imobiliară RE/MAX, nerăbdători să îți împărtășim toate secretele succesului nostru.

 

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX