Birourile din București RE/MAX Magnum şi RE/MAX Estates au fuzionat

Timp de citire: 3 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Avem noutăți de la colegii noștri din București care au anunțat unirea forțelor a două agenții de prestigiu: RE/MAX Magnum și RE/MAX Estates. Broker Ownerii Adrian Alexandrov şi Andrei Marinescu au decis să-și consolideze poziția pe piața imobiliară din București prin integrarea tuturor agenților de top și a strategiilor în cadrul aceleiași instituții. 

Andrei-Marinescu-Re.Max-Romania

 

Andrei Marinescu, Broker/Owner RE/MAX Magnum: "Am decis fuzionarea birourilor RE/MAX Magnum şi RE/MAX Estates pentru a ne consolida poziţia de lider în cadrul RE/MAX, cea mai mare reţea imobiliară din România. Ne propunem să participăm în continuare la dezvoltarea şi vânzarea de proiecte imobiliare de amploare, precum cele pe care le avem deja în lucru, dar şi integrarea unei oferte variate de produse imobiliare si de investiţii, conforme cu nevoile clienţilor noştri".

Adrian Alexandrov, Manager RE/MAX Magnum: "Ne dorim o dezvoltare accelerată şi vizăm deschiderea a circa 20 de birouri până în 2025, în toate zonele Bucureştiului, cu un număr de 500 de agenţi, care să acopere toate categoriile de produse imobiliare. De asemenea, obiectivul nostru implică şi menţinerea celor mai înalte standarde profesionale, atestate prin tranzacţii de succes, clienţi mulţumiţi şi premii internaţionale".

RE/MAX Magnum a tranzacționat în exclusivitate până acum următoarele proiecte: CITTA Residential Park, Petru Rareş Residence, Nordis, LUXURIA, WIN Herăstrău, White Sands. Noile planuri vizează dezvoltarea teritorială şi atragerea în portofoliu a unui număr crescut de proiecte şi investiţii cât mai eficiente pentru clienţi.

După evenimentul de fuzionare, Adrian Alexandrov a devenit Manager de dezvoltare şi investiţii, iar alături de Andrei Marinescu vor extinde echipa administrativă a RE/MAX Magnum. Noua unitate mixtă s-a scindat în RE/MAX Magnum 1, cu o echipă comună de peste 40 de agenţi, care se va reloca din sediul actual într-o locaţie mult mai prestigioasă şi biroul RE/MAX Magnum 2, cu o echipă de 12 agenţi, aflată în creştere. 

În primăvara anului viitor se planifică deschiderea unui nou birou RE/MAX Magnum 3, în zona Aviaţiei. Le urăm mult succes colegilor noștri și cât mai multe tranzacții realizate cu succes în noua formulă. 

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX