Franciza imobiliară RE/MAX, rețeta succesului în antreprenoriat

Timp de citire: 5 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Mediul antreprenorial românesc este stimulat tot mai mult de afaceri care contribuie la îmbunătățirea calității serviciilor și la creșterea performanței. Există încă mult spațiu de creștere pentru mediul de afaceri local – mai ales în sectorul imobiliar, care își continuă trendul ascendent și care prezintă numeroase avantaje pentru cei care intră în această industrie.

tie-690084_1280

Cea mai eficientă metodă de a avea succes în acest domeniu se realizează prin asocierea cu jucători mari din real-estate, precum RE/MAX, lider mondial în domeniul imobiliar și franciza numărul 1 pe acest segment. Beneficiul de a alege o franciză imobiliară RE/MAX contribuie la validarea rapidă în rândul partenerilor de afaceri și sporește gradul de încredere privind încheierea tranzacțiilor.

De ce să devii partener francizat RE/MAX? Care sunt beneficiile? 

Dacă vrei să treci la nivelul următor și să îți extinzi afacerea imobiliară, RE/MAX îți oferă soluția care îți va asigura stabilitate, pe termen lung. Recunoaștere, încredere și eficiență – sunt atribute caracteristice brandului RE/MAX, prezent cu operațiuni în 110 țări din lume și peste 130.000 de agenți afiliați. Mai mult, subsidiara din România este cel mai puternic brand din țară, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și 650 de membri.

Sistemul de franciză RE/MAX este bazat pe atragerea de agenți productivi și competenți, cu scopul de a obține cele mai bune rezultate pe termen lung, prin încheierea unui număr cât mai mare de tranzacții. În același timp, asocierea cu un brand puternic asigură un sprijin continuu și pe zona de marketing, business development, tech și juridic, ceea ce duce la creșterea performanței afacerii tale.

Business-urile încep în prezent să funcționeze tot mai mult respectând o cultură organizațională care facilitează învățarea constantă. Aportul adus de tine și de echipa ta pot contribui semnificativ la îmbunătățirea imaginii unui agent imobiliar, prin creșterea gradului de performanță al acestora. Educația reprezintă o componentă primordială în dezvoltarea unui specialist în domeniu imobiliar, motiv pentru care membrii RE/MAX au acces la cursuri și la traininguri susținute de experți, unde învață de la cei mai buni specialiști din domeniu cum să își accelereze performanța business-ului. 

„Franciza RE/MAX îți oferă instrumentele necesare în derularea cu succes a afacerii. În plus, brandul nr. 1 mondial e un avantaj absolut imbatabil, care dincolo de oportunitățile de business îți dă o energie unică”, explică Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România.

Care sunt costurile unei francize imobiliare RE/MAX

Investiția în franciza imobiliară RE/MAX este foarte redusă, dacă ținem cont de costurile totale ale instrumentelor și resurselor puse la dispoziție. Costul inițial de achiziționare al unei francize RE/MAX  îți acordă dreptul de a folosi conceptul de proprietate, cu programele de training auxiliare. 

Acestea include sute de ore de curs, la care se adaugă și suportul primit din partea întregii rețele. Ce mai trebuie să știi este că un contract de franciză RE/MAX se încheie pe o perioadă de cinci ani. 

Ca partener francizat te vei bucura de o stabilitate financiară sporită, alături de o optimizare excelentă a timpului, în funcție de nevoile tale. O franciză RE/MAX are un potențial de creștere rapid, cu o investiție minimă și zero costuri salariale. 

Sistemul de franciză imobiliară RE/MAX oferă un model de succes, bazat pe trei indicatori esențiali în dezvoltarea afacerii tale: brand, rețea și suport. Te așteptăm, așadar să devii partener RE/MAX.



Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX