Kati Roșca
#Sfaturi business
Kati Roșca / 03 martie 2021

Profilul antreprenorului de succes în imobiliare

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

În general, atunci când vorbim despre antreprenori de succes facem referire la mentalitatea potrivită. Dar ce face ca un antreprenor imobiliar să aibă succes?

Profilul antreprenorului de succes în imobiliare.
 
Un antreprenor imobiliar nu se naște peste noapte. Antreprenoriatul este un proces continuu, care necesită atenție și aplicabilitate zilnică pentru a putea dezvolta un business în real estate.
 
Există mai multe modalități prin care poți deveni antreprenor în imobiliare, iar mentalitatea potrivită te poate ajuta mai mult decât ai crede.
 
Este vorba despre mentalitate mai mult decât orice, deoarece aceasta combină viziunea cu pasiunea și perseverența cu adaptabilitatea. Un antreprenor imobiliar este, în general, definit ca ambițios, tolerant la risc și motivat de sine.
 
 
Vezi în continuare calitățile și competențele antreprenorului de succes în imobiliare:
 
Mindsetul este un element esențial al succesului deoarece  este esențial să nu încetezi niciodată să înveți sau să avansezi, pentru a depăși provocările și obstacolele. Alături de mentalitate, ca antreprenor imobiliar este necesar să te infomezi constant și să cunoști toate detaliile necesare despre domeniu.
 
Educația imobiliară adecvată e neprețuită pentru un antreprenor român de succes, care dezvoltă propria afacere imobiliară. Formează-ți o bază solidă, pe care să construiești, inclusiv o cunoaștere profesională a pieței imobiliare din România. Acestea te vor ajuta să ai o perspectivă clară și să vezi dacă te îndrepți în direcția corectă.
 
În plus, educația imobiliară poate ajuta antreprenorul să atenueze riscurile, să producă mai multe oportunități, să obțină o rentabilitate mai bună a investiției și chiar să stabilească o rețea de contacte mai eficientă.
 
Pe scurt, antreprenoriatul de la idee la succes: afli elementele de bază ale unui business activ, elaborezi un plan de afaceri și o strategie, construiești o echipă.
 
 
Parteneriate și echipe: Poate fi dificil să atragi cei mai buni și talentați oameni în real estate, dacă nu pot înțelege cum arată viitorul lor ca angajat sau partener al afacerii tale. Comunică beneficiile și oportunitățile de dezvoltare profesională fiecărui angajat actual și potențial pentru a înțelege că face parte dintr-o echipă.
 
Liderii ar trebui să fie capabili să conducă, însă trebuie să fii dispus să asculți. Ai încredere și respect pentru echipă. Încrederea reciprocă și respectul dintre membrii echipei de seniori de la RE/MAX le permite acestora să se hrănească reciproc din punctele lor forte. Pentru că o franciză imobiliară beneficiază de înțelepciunea și experiența colectivă a comunității.
 
 
Ambiție și încredere în sine: Dacă ești un antreprenor cu experiență sau lucrezi ca agent imobiliar, ai abilitatea de a învăța din greșeli. Iar asta se transpune în încrederea în sine.
 
Antreprenorii de succes români care au o afacere imobiliară dețin capacitatea de a crea ceva din nimic. Și nu numai că recunosc oportunitățile, ci știu și cum să le valorifice.
 
Antreprenorii din rețeaua internațională de francize imobiliare RE/MAX își împărtășesc perspectiva. Pentru că RE/MAX reprezintă un sistem deschis și bine definit care îți arată în detaliu cum să conduci un business în real estate.
 
Mai mult, îți oferă instrumentele necesare pentru derularea cu succes a afacerii prin suport continuu în marketing, training, business development, tehnologie și pentru domeniul juridic.
 
 
Devino antreprenor de succes cu RE/MAX. Discută cu un consultant despre franciză.
 

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX