Oportunități de afaceri in criză - franciza imobiliară

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Un business nou vine mereu cu provocările, dar și cu oportunitățile sale de reușită. Chiar și în perioadele de incertitudine economică sau recesiune, vor exista afaceri care cunosc succesul, adaptându-se rapid la noua situație și găsind soluții ingenioase pentru a crește. Crizele pot fi adesea oportunități de dezvoltare – iar antreprenorii experimentați știu acest lucru.

Oportunitati de afaceri – agentie imobiliara in franciza

Viitorul tău business de succes ar putea fi o franciză imobiliară – mai ales atunci când alegi să te alături unui brand recunoscut la nivel internațional și cu o vastă experiență pe piața din România. Reduci în acest caz timpul necesar experimentării și învățării, având alături un profesionist al domeniului, care îți va furniza informațiile și instrumentele necesare demarării business-ului și consolidării acestuia pe piață.

Citește și:
Patru motive pentru a începe o afacere imobiliară în franciză, chiar și într-o perioadă de incertitudine economică

De ce să alegi o franciză imobiliară într-o perioadă de criză economică

Domeniul imobiliar va avea mereu cerere, fiind perceput ca unul dintre cele mai sigure și stabile din economie. Oamenii vor vinde, cumpăra sau închiria locuințe indiferent de perioada în care ne aflăm. Chiar și în perioadele în care prețurile de vânzare stagnează sau chiar scad, apar oportunități noi. Putem considera, așadar, că o franciză imobiliară este o afacere validă, chiar și pentru perioadele de criză.

Citește și: Piața imobiliară în România în 2020 - previziuni postpandemie

Precedenta criză imobiliară a văzut prețurile apartamentelor și caselor scăzând, dar chiriile și-au menținut atractivitatea și piața a fost mai activă chiar pe acest segment. În plus, chiar și în condițiile unei scăderi a pieței, volumul tranzacțiilor a rămas unul bun, asigurând în continuare profit pentru agențiile serioase, cu agenți implicați și care au continuat să propună un portofoliu de proprietăți de calitate potențialilor clienți.

 

Citește și: Investiții imobiliare profitabile: cum atingi succesul într-o franciza imobiliară

Cererea se concentrează în această perioadă mai ales pe segmentul caselor – cele din preajma orașelor, cu un teren oricât de mic, dar și cele din zone mai îndepărtate.

Apartamentele mai mari, ofertante pentru o familie în care părinții lucrează de acasă, iar copiii sunt la școala online, se bucură de asemenea de interesul cumpărătorilor. Dezvoltatorii imobiliari s-au pliat, de altfel, rapid pe acest nou tip de cerere, iar apartamentele noi sunt special gândite cu spații de lucru.

Așa că merită să studiezi în această perioadă și oportunitățile de afaceri în franciză – ar putea fi business-ul pe care îl cauți în această perioadă de criză! Dacă vorbim despre avantajul alegerii unei francize imobiliare (în detrimentul unei agenții imobiliare independente), acesta constă în faptul că vei avea din start toate premisele și instrumentele unei afaceri profitabile.

Citește și:
Vrei să deschizi o agenție imobiliară în franciză? Iată trei pași pe care trebuie să îi parcurgi la început

Antreprenor de succes cu RE/MAX, franciza imobiliară numărul 1 în lume

Cu franciza imobiliară RE/MAX, beneficiezi de o afacere la cheie, în care totul este gândit pentru ca tu să ajungi la câștiguri consistente în cel mai scurt timp posibil. Având alături un profesionist al domeniului, îți vei putea crește afacerea indiferent de experiența ta anterioară ca antreprenor în imobiliare.

Cu RE/MAX te bucuri încă de la deschiderea agenției de avantajele unui brand cunoscut și apreciat. Beneficiezi de un model de business de succes, de un sistem de promovare care și-a dovedit în timp eficiența sau de programe de mentorat care ar veni cu costuri mari pentru tine. Totul, într-o perioadă de incertitudine economică, în care puțini își pot permite să încerce și să eșueze pentru a se putea perfecționa.

Franciza RE/MAX ar putea fi cu siguranță acea oportunitate de afaceri in franciza pe care o cauți!

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre franciza RE/MAX

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX