Investiția în complexul hotelier și rezidențial de 5* Nordis Mamaia

Timp de citire: 11 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Punem suflet în fiecare proiect în care ne implicăm și ne mândrim cu fiecare client RE/MAX care pleacă de la noi cu zâmbetul pe buze, mulțumit de colaborare. De aceea, ne dorim să împărtășim cu tine povești de succes, iar astăzi este rândul proiectului hotelier și rezidențial Nordis Mamaia.

Descoperă în continuare mai multe despre complexul hotelier și rezidențial de 5 stele Nordis Mamaia de pe litoral, scopul investiției imobiliare, dar și părerile colegilor implicați.

complex hotelier si rezidential de 5* nordis - mamaia nord

De ce este Nordis Mamaia un proiect special și ce avantaje îți oferă ca investiție imobiliară

Nordis Mamaia, situat în zona de nord a stațiunii, în apropierea zonei de cluburi, este cel mai mare complex hotelier și rezidențial de 5 stele de pe litoralul nostru. Față de celelalte proiecte, Nordis se adresează investitorilor imobiliari. Începând de la fațadă, locație și spații interioare, totul a fost gândit pentru a atrage turiștii și a prezenta astfel un real interes pentru investitori.

Complexul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia are o fațadă în valuri, ce imită apele Mării Negre, și este format din 4 corpuri de clădire, fiecare cu 11 etaje, unite prin zona de lobby, având în componență 730 de camere de hotel și 290 de apartamente rezidențiale, totul pe o suprafață de 80.000 mp și 10.000 mp de plajă, cu peste 1000 de șezlonguri, cel mai mare SPA de pe litoral, 6 restaurante și cafenele, galerie comercială cu magazine premium, cinematograf VIP, 6 săli de conferință, coafor, loc de joacă pentru copii, business lounge și serviciu valet.

 

Clădirile sunt proiectate astfel încât să aibă cea mai mare înălțime din zonă, la parter se va afla un restaurant Nuba de 300 de locuri, iar pe acoperiș va fi amenajat un Ballroom.

complex hotelier si rezidential nordis - mamaia nord

Complexul Nordis îți oferă un randament de investiție imobiliară de 7% pe an pentru primii 10 ani, transformând achiziția într-o investiție sigură și profitabilă.  

Complexul rezidențial și hotelier de 5* Nordis Mamaia are două faze:

  • Prima este vândută în proporție de 98%
  • A doua e vândută în proporție de 70%

Clientul ideal este clientul investitor imobiliar, care se gândește la un profit pe termen mediu și lung. De aceea, recomandăm investiția imobiliară în Nordis oricui dorește să cumpere un apartament pentru a-l închiria.

Citește și: Bonton Luxury Villas, noul complex rezidențial din Pipera

Garanțiile succesului complexului Nordis și experiența pe piața imobiliară din România

complex hotelier si rezidential nordis - mamaia

În anul 2019, Nordis a demarat proiecte ambițioase în zonele turistice cu cel mai important potențial din țara noastră, propunându-și să acopere nevoile în creștere pe segmentul premium, prin construirea celor mai mari complexe hoteliere de 5 stele din Mamaia și Sinaia.

Proiectele au marcat un succes important prin faptul că au fost lansate având la bază concepte inovative pentru piața din România, mai precis posibilitatea de a achiziționa unități de cazare / camere în hoteluri de lux, Nordis garantând după momentul achiziției un randament de investiție imobiliară anual de minim 7%. 

Complexul hotelier și rezidențial Nordis a prezentat interes atât pentru investitorii care au dorit să își plaseze banii în proiecte imobiliare cu randamente garantate, superioare celor din piață, cât și pentru clienții individuali. Aceștia au achiziționat la prețuri medii de 60.000 euro unități de cazare ce generează randament superior unor investiții imobiliare similare în București sau alte zone urbane importante, având un nivel de dotare și finisare premium.

complex hotelier rezidential nordis - mamaia nord

Având în vedere faptul că Nordis Mamaia este cel mai mare complex hotelier și rezidențial de 5 stele de pe litoralul Mării Negre din România, prin acest concept de business s-a acoperit o plajă mai amplă, a celor dispuși să investească în acest proiect imobiliar. 

complex hotelier si rezidential de 5 stele nordis - mamaia nord

Achizițiile camerelor de hotel au devenit un plasament profitabil, casele de vacanță sau reședințele permanente având toate facilitățile unui hotel de 5 stele.

Citește și: Vrei să cumperi o construcție nouă? 5 motive pentru care ai totuși nevoie de un agent

Ce spun colegii din RE/MAX despre complexul hotelier și rezidențial de 5* Nordis Mamaia

Pentru că e cel mai bine să lăsăm cuvântul chiar celor implicați în acest proiect imobiliar, iată ce ne-au povestit Ștefan Parincu, RE/MAX Magnum și Sergiu Filipov, RE/MAX Magnum:

Am auzit de Nordis acum aproape un an. Mi-au plăcut foarte mult conceptul și ideea dezvoltatorilor. Un hotel în care să deții o cameră și să primești randament. Mi-a plăcut atât de mult încât mi-am cumpărat și eu o unitate.

Proiectul este modern, gândit în detaliu pentru a satisface nevoile celor mai exigenți clienți. Sunt mândru că sunt implicat într-un proiect de așa anvergură, un proiect de care va auzi toată România în următorii ani.

Nordis este la început de drum și deja ne uimește. Va avea cate un hotel în fiecare stațiune din țară. Următoarea dezvoltare este la Sinaia, deja discutăm și despre Poiana Brașov. Dacă eu mi-am luat o cameră la ei, de ce nu și alții? Din experiența mea de agent imobiliar, cel mai bine câștigă investitorii care intră la început de drum. Acesta este momentul la Nordis!

Sergiu Filipov, RE/MAX Magnum

Fac parte din RE/MAX Magnum de 18 luni, fără a fi întâmplătoare alegerea pe care am făcut-o când m-am alăturat acestei echipe. Îmi plac echipele dinamice, care permanent sunt preocupate să aducă plus valoare în relația cu colaboratorii săi, să identifice permanent proiecte provocatoare, care să o diferențieze de ceilalți jucători din piață.

Un astfel de proiect, asupra căruia RE/MAX Magnum și-a pus amprenta în promovarea, calibrarea și prezentarea către portofoliul sau de clienți și investitori, este și proiectul Nordis, unul din jucătorii importanți în zona de imobiliare premium.

RE/MAX Magnum este unul dintre principalii contribuitori la acest succes și își propune ca pe viitor să participe în continuare la dinamica achizițiilor în cadrul proiectelor Nordis și nu numai, încercând să identifice în mod constant potențiali investitori în proiecte imobiliare de succes.

Implicarea mea personală în acest proiect și rezultatele bune înregistrate ca urmare a promovării acestuia au fost generate de conceptul inovativ de business, de permanentă preocupare pentru acoperirea unei palete ample de potențiali investitori, clienți, cărora să le putem oferi o alternativă investițională profitabilă în domeniul imobiliar.

Ștefan Parincu, RE/MAX Magnum

 

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX