Succesul sub umbrela RE/MAX prin ochii proprietarilor de agenții

Timp de citire: 14 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

povest-de-succes

Fiecare dintre noi are propria definiție a succesului și propriile căi către atingerea lui. Când vine vorba de business în imobiliare, există mulți antreprenori care, înțelegând complexitatea domeniului, aleg să meargă pe drumul către succes urmând un model testat, care s-a dovedit că funcționează și care a fost adoptat de antreprenori din lumea întreagă.

Urmând această rațiune, tot mai mulți antreprenori din România aleg să se alăture celui mai performant sistem de franciză imobiliară din lume - RE/MAX. În spatele deciziei, se află 7 piloni importanți pe care își clădesc propria afacere:

  • Brandul RE/MAX;
  • Sistemul de marketing;
  • Sistemul de vânzare;
  • Sistemul educațional;
  • Tehnologiile performante;
  • Rețeaua extinsă;
  • Networking-ul.

În acest articol, proprietarii agențiilor RE/MAX îți împărtășesc sub ce formă vine suportul din partea brandului și cât de important e să activezi sub umbrela acestuia pentru a obține succesul. De asemenea, află ce spun clienții despre colaborarea cu agențiile RE/MAX, dar și cui se potrivește franciza imobiliară.

 Suportul primit de antreprenori din partea RE/MAX

Modelul de business creat de Dave Liniger, fondatorul francizei RE/MAX, a fost gândit astfel încât toată lumea să aibă de câștigat, de la proprietar și agent, până la vânzători și cumpărători. Datorită suportului de care beneficiază în cadrul acestui model de business, proprietarul de agenție se poate concentra mai mult asupra activităților de management (recrutare, educație, retenție) și, din poziția de lider, poate oferi suportul necesar pentru a consolida o echipă performantă.

madalina

Mădălina Angheloiu - Broker/Owner RE/MAX Properties, București

RE/MAX mă ajută prin îmbunătățire continuă în zona tehnologică, cum ar fi CRM-ul nostru care ne face munca mai ușoară. O altă formă de suport are loc prin extinderea constantă a rețelei și, astfel, asigură mărirea numărului de colaboratori independent de efortul meu direct. De asemenea, avem acces la soluții noi de marketing “împrumutate” de la alte regiuni în care RE/MAX este prezent, iar noi le putem aplica direct în afacerile noastre. Apreciez suportul oferit prin depunerea de eforturi susținute în a identifica traineri de valoare pe care RE/MAX îi invită în țară, astfel încât noi să nu irosim resurse prețioase legate de timp sau de bani în a face ocolul lumii pentru a-i găsi și a-i asculta.

 

florinFlorin Bica - Broker/Owner RE/MAX Family

Echipa RE/MAX România este de departe cel mai important sprijin pentru noi, indiferent de situație, conjunctură, zi sau oră. Eu am avut prilejul să-i cunosc prima dată ca OAMENI și apoi ca PROFESIONIȘTI, iar acest lucru mi s-a confirmat de fiecare dată și cu fiecare episod consumat.

 

Atunci când un proprietar de agenție imobiliară are tot suportul necesar pentru a se concentra asupra formarea unei echipe motivate, unite și profesioniste, rezultatele nu întârzie să apară și sunt reflectate în evaluarea oferită de către clienții care au ales să lucreze cu RE/MAX.

Iată care este părerea clienților care au cumpărat sau vândut o proprietate colaborând cu agenții din rețeaua RE/MAX România:

70% dintre clienți au acordat calificativul ”Excelent” serviciilor prestate de consultanții din cadrul agențiilor RE/MAX.

71% dintre respondenți spun că transparența consultantului imobiliar în informațiile oferite a constituit un punct forte în încheierea cu succes a tranzacției.

75% dintre clienții care au încheiat o tranzacție cu ajutorul RE/MAX spun că au avut parte de o colaborare excelentă, caracterizată de profesionalism.

90% dintre clienții RE/MAX recomandă mai departe serviciile RE/MAX și spun că vor alege același brand pentru o nouă tranzacție imobiliară.

Cât de importantă e umbrela RE/MAX pentru obținerea de rezultate?


Forma actuală a modelului de business are în spate peste 45 de ani de experiență în imobiliare la nivel mondial. În momentul în care alegi RE/MAX, poți accelera mult mai repede către rezultate, căci nu ești nevoit să treci prin experimentele prin care trec proprietarii de agenții independente și ești mult mai pregătit să eviți situațiile care ți-ar aduce eșecul ori pierderi financiare semnificative.

 

mihaiAndrei Marinescu - Broker/Owner RE/MAX Magnum

Este un suport, în primul rând. Este un “statement”, nivelul de standard pe care-l manifestăm în piață, este imaginea pe care o avem și pe care trebuie să o menținem. Este nr. 1 în lume, deci și noi trebuie să ne manifestăm la fel.

 

madalinaMădălina Angheloiu - Broker/Owner RE/MAX Properties

De brand beneficiezi la maximum la intrarea în rețea. Simpla decizie de a te alătura unui birou ca agent sau de a crea un birou ca broker/owner îți va da acces la recunoșterea internațională pentru care au muncit 45 de ani alți profesioniști din peste 100 de țări. După acest moment al afilierii, trebuie să te implici, să îți însușești tehnicile de lucru ale sistemului și să începi tu însuți să contribui. Brandul te ajută, dar ești responsabil să îl confirmi.

Este franciza RE/MAX potrivită pentru tine?

Alegerea unei francize este o decizie importantă și indiferent de modelul ales, trebuie să fii convins că este drumul potrivit pentru a obține succesul în business-ul pe care vrei să îl clădești. Iată ce recomandări au antreprenorii care dețin o agenție francizată RE/MAX:

razvan-cuc

Răzvan Cuc - Președinte RE/MAX România

Modelul RE/MAX se adaptează diferitelor tipologii umane, iar abilitățile de bază pentru a reuși sunt cele de bun lider, bun manager. Astfel că oricine are aceste date poate avea succes în imobiliare, indiferent că înainte au activat în corporații sau au încercat să își deschidă propriul business urmând alte modele de antreprenoriat. Important e să ai mindset-ul potrivit și să recrutezi agenți care sunt deschiși să se adapteze unui model diferit față de cel cu care erau ei obișnuiți.

 

valsaniRadu Vâlsan - Broker/Owner RE/MAX Central

Recomand franciza RE/MAX celor care își doresc cu adevărat să aibă un business, să își dezvolte echipe, să investească în domeniul imobiliar. Trebuie să fii ancorat în domeniul imobiliar pentru că de la a face tranzacții poți să ajungi într-un timp scurt să te poziționezi și ca investitor, în funcție de cât de bine îți faci treaba.

 

tarnaru
Raul Țărnaru - Broker/Owner RE/MAX Xux Investment

Recomand RE/MAX antreprenorilor care vor să construiască o afacere, care apreciază plus - valoarea adusă de educație și înțeleg conceptul «întâi învățăm, apoi câștigăm».

 

 

mihai
Andrei Marinescu - Broker/Owner RE/MAX Magnum

Recomand franciza RE/MAX agențiilor imobiliare colaboratoare care au nevoie de structură, viziune, sistem de lucru și, mai ales, au preocupare pentru educație și dezvoltarea agenților lor.

 

 

Trebuie să știi că, în România, rețeaua este în continuă creștere: peste 40 de birouri deschise sub franciza RE/MAX, peste 300 de agenți activi la nivel național, prezență în peste 17 orașe de pe tot teritoriul țării. Află tot ce vrei să știi despre deschiderea și dezvoltarea unei agenții RE/MAX din interviurile în exclusivitate cu brokerii din România cuprinse în eBook-ul gratuitDe la viziune la realitate: Ce înseamnă să ai o agenție RE/MAX”.

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX